Our references

Some of our references classified by sector

Large scale catering

Central Production Units (CPU)
Amiens (80), Antony (92), Chelles (77), Corbeil Essonnes (91), Epinal (88), Grasse (06), Lyon (69), Mandelieu (06), Marseille (scolaire) (13), Montpellier (Facultés) (34), Nîmes (30), Paris Hôtel de ville(75), Perpignan (66), P.S.A., Rennes (35), Rosny sous bois (93), Rouen (76), Rueil Malmaison (Sogeres) (92), St Benoît (La Réunion) (97), Sotteville les Rouen (76), Toulouse (31), U.C.P. St Clément de Rivière (34), U.C.P. Fabrégues (34), Wasquehal (59), Sogeres (92), Avenance (Générale de Restauration), Azur Restauration (Nice) (56), C.P.A. SERVAIR (Roissy) (77), 56 Restauration (Mauron) (56), Cuisine Parlement de l'Europe (Belgique), Université de LOUVAIN (Belgique), Ville de Cadix (Espagne).

Hospitals
CH Charcot (56), CH Clermond Ferrand (63), CH Le Havre (76), CHR Lille (59), CHIC Marmande/Tonneins (47), CHR Montpellier (34), CH Chambéry (73), CHRU Nice (06), CHR Toulouse (31), CH Saint Quentin (78), CHR de la Côte Basque Bayonne (64), CHR Pellegrin Bordeaux (33), CHR Libourne (33), CHR Haut Lévêque Bordeaux (33), CHR Vannes (56), CH Pau (64), CHR Dax (40).

The Army
Base Aérienne de CREIL (60), Base Terrestre de COETQUIDAN (56), C.P.A. Satory (78).

Agroalimentary

Agis - Terbeck, Alina, Andros, Ardèche Marrons, Atria, Belle Chaurienne, Blédina-Diépal, Bonduelle, Brient Salaison, Campbell - Liebig, Capitaine Cook, Celtigel, COBRAL, Confiturerie d'Andrésy, Confiturerie Azuréenne, Continentale de Nutrition, CPC France, CRITT Martinique, Danone, Daufruit - HERO, Dauphipate - St Jean, Délistar, Delpierre, Ducros-Vahiné, Flavourin, Fleury-Michon, Fruits d'Aquitaine Chambord, Georgelin, Godard, Grand Saloir St Nicolas, Houdebine, Jeannaire, Kermad, Labeyrie, Lenôtre, Maille-Amora, Magicien Vert, Malilé, Marie Frais, Marie Surgelés, Maro océans, Marrons glacés d'Aubenas, Michaud (Lune de miel), Nestlé, Nutrition et Santé, Pêche et Froid, Pellorce et Julien, Progré, Perlamande, Promarée Surgel, Raynal et Roquelaure, Roger de Lyon C.H.T., Routhiau, Royco, Sabaton, Sanofi Bio.Industrie, Saupiquet, Saveurs de France, SEITA (Altadis), SERVAIR, Sias - France, Stalaven, Soulié Restauration, S.P.A.B. (Chacé), S.P.I Diana, SUD'N'SOL, Sveltic Claude Léger, Tipiak, Trois Périgourdins, William Saurin.

Soup of fish

Dignan (33), Perrard, Sar'océan (33), Le Bec Fin (83), Maro oceans (44), Socomer (64), Foro marée (17).

Laboratories, School, University

AGIR Bordeaux (33), Agropole Agen (47), Agrotech Lesneven (29), Alimentec Bourg en Bresse (01), Châlons sur Marne (Somme Vesle) (51), CIRAD Montpellier (34), Douai (59), Ecole d'ingénieurs du Valais (Suisse), Ecole de Saint Paulo (Mexique), ENILBIO Poligny (39), ENITIAA Nantes (44), La Frondaie (Castelnau-Le-Lez) (34), IFREMER (44), I.U.T. St Brieuc (22), Kir Plombières les Dijon (21), Laval (53), Lille (59), Marseille (13), Nancy (54), Périgueux Lycée Agricole (24), Perpignan Théza (66), Poisy (IFOTERM), Pontivy (56), Pyragena (64), St Joseph La Réunion (97), St Lo-Thère (50), Geneviève Vincent (Commentry) (03), Les Sardières (Bourg en Bresse) (01), Les Sicaudières (Bressuire) (79), Le Valentin (Bourg les Valence) (26), Les Vaseix (Limoges) (87), Yvetot Shiltingeim (Strasbourg) (67).

Export

EC - DOM TOM and all countries
Afrique du Sud, Belgique, Cameroun, Canada, Chine, Colombie, Côte d'Ivoire, Espagne, Grande Bretagne, Guadeloupe, Ile Maurice, Irlande, Islande, Italie, Laos, La Réunion, Martinique, Mexique, Nigeria, Pologne, Portugal, République Tchèque, Rwanda, Singapour, Suisse, Turquie, U.S.A.

top of page